top of page

Wat is jouw vonk?


Als je mijn website/ Facebookpagina in de gaten houdt, dan zie je dat ik VONKverhalen schrijf over ondernemers. Ik heb inmiddels als veel ondernemers mogen interviewen. Superleuk om te doen en ook heel positief ontvangen door zowel de ondernemers als de lezers van de VONKverhalen. Heb jij ook een VONKverhaal dat je met mij (en de rest van de wereld) wilt delen? Neem eens contact met me op : )


Vonken

Iedereen heeft een vonk. Een vlammetje, vuurtje, waardoor jij geniet van de dingen die je doet. Waardoor jij jouw passie kan laten zien aan anderen. Een manier om dat te doen is via ondernemerschap. Hoe fijn is het als jij jouw passie kunt uitoefenen binnen je eigen bedrijf of organisatie? En dat kunnen natuurlijk ook meerdere vonken zijn. Mijn mondhoeken gaan omhoog en mijn ogen gaan sparkelen van mijn drie passies: interviewen/ teksten schrijven, DJ-ing en paardrijden. Want door die drie passies kan ik mij creatief uiten, verhalen van mensen aanhoren, mij ontspannen, persoonlijk ontwikkelen etc. Ik ben zogezegd in mijn element als ik deze drie dingen doe.


VONKverhaal

Ondernemer zijn betekent ook jezelf boven het maaiveld uitsteken zodat die ene klant naar jou gaat en niet naar de ander. Dat is soms best een struggle. Je bent vaak niet de enige die een product of dienst aanbiedt. En daar komt jouw vonk om de hoek. Klanten willen weten wie je bent. Ze moeten een klik met je voelen. Waar sta je voor? Wie ben je? En dat kan nu heel erg mooi met een VONKverhaal. Een verhaal over jou en jouw passie(s) om te ondernemen. Een verhaal dat je ook heel goed kunt gebruiken op je bedrijfspagina, op Facebook of LinkedIn. En het is ook gewoon een hele leuke ervaring om eens geïnterviewd te worden en je eigen verhaal op papier te zien staan : )


Contact

Wil je eens meer weten over zo'n VONKverhaal? Neem contact met me op. stefanie@ignis.nu of bel 06-52022029.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page